Çekmece Yayınları ve Barilla Etkinliği

Artık her etkinliğe katılmıyorum.Bunun nedeni bana göre çok açık, katılacağım etkinlik bana bir şey hissettirmeli.Sadece orada bulunmuş olmak, çok popülerim her etkinlikte ben varım mantığı ile hareket etmek bana ters.Katıldığım davetleri yazmak  fakat bunun için de bulunduğum atmosferi hissetmek istiyorum, keyif almak, mutlu gidip, mutlu ayrılmak istiyorum.

Çekmece Yayınları ve Barilla Etkinliği

Sevgili Duygu beni aradığında uzun uzun bunun sohbetini yaptık.Daveti seve seve kabul ettim.Çünkü etkinliğin güzel olacağı baştan belliydi.Mekan mutfak sanatları Akademisiydi, bu zaten en baştan kocaman bir artıydı bence. Diğer güzellik, Çekmece Yayınlarının çok önce gönderdiği pizza kitabının şeklinden dolayı bu kitaplarının al benisinin yüksekliği ve tabii ki Barilla o güzel lezzet.

Bahsettiğim o pizza şeklinde ki pizza kitabı, günlerce mutfak masasında durdu.Mutfağa her girenin ilgisini çekip hoşuna gitti.Sonra kitapçılarda bu şekilli kitaplar yerini aldığında, insanların çok hoşuna gittiğini ve sohbet konusu olduğunu da biliyorum.Düşünsenize patates şeklinde bir yemek kitabı, ya da bir diş ısırılmış çikolata tableti görünümünde bir çikolata kitabı.

Sayısız yemek kitabı arasından raflarda size göz kırpan, kitabın şeklinden içeriğini bildiğiniz, size zaman kazandıran bu eşsiz buluş için Çekmece Yayınlarını kutluyorum.Bu zamanda, bu kadar çok seçenek içinde belki de işin püf noktası bu, farklı olmak.

Çekmece Yayınları ve Barilla Etkinliği

Etkinliğe gelince her şey çok güzel düşünülmüş ve hazırlanmıştı.Şefimiz her zaman ki güler yüzü ve sempatikliğiyle Hakan Şef’ti.Ben MSA’yı seviyorum arkadaş.Oranın farklı bir atmosferi var bana göre.Çalıştığımız istasyonlar rahat ve konforlu. 🙂

Etkinlik öncesi her zamanki gibi bir kaynaşma ve muhabbet faslı vardı tabii.Keyifli insanlar, güzel malzemeler ve sıcacık bir karşılama ile zaman akıp geçiverdi.

Nefis bir salata ile başladık çalışmaya, ballı, susamlı, hardallı sosla süsleyip yiyip bitiriverdik, Jumbo karidesli makarna, fırında zeytinli ve kaparili levrek arkasından çikolatalı kek derken günü tamamladık.Çekmece Yayınları ve Barilla Etkinliği

 Elimizde yine güzel anılar bol kahkahalar ve tadı damağımızda sohbet ve lezzet kaldı.

Çekmece Yayınları Academia Barilla’nın 50 kolay tarifini bir dizi halinde lezzet düşkünleriyle buluşturuyor.5 ayrı kitap halinda satışa sunulan bu kitaplar, kapağını açmadan ısırılıp yenilesi görüntüde.

Patates, Domates, Makarna, Salata ve Çikolata’nın en leziz hali…

Çekmece Yayınları’nın yayımladığı ‘50 Kolay Tarif’ adlı serideki Patates, Domates, Makarna, Salata ve Çikolata kitapları, farklı biçimleriyle ve içerdikleri leziz tariflerle dikkat çekerken İtalyan mutfağının geleneksel özelliklerini de coğrafyamıza getiriyor. Yaratıcı ve özgün tasarımları, çarpıcı ve iştah kabartan fotoğraflarıyla ön plana çıkan kitapların her birinde 50 ayrı tarif olmak üzere, Academia Barilla tarafından seçilmiş, İtalyan ve Akdeniz mutfağını en iyi ifade eden toplam 250 özel reçete Türk yemek severlerle buluşuyor.

Çekmece Yayınları ve Barilla Etkinliği

Kitapçıya gittiğinizde şöyle bir bakın bu güzel şekilli kitaplar size göz kırpacak göreceksiniz.

Sevgiyle..

Etiketler: , , , , , , , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir