Maggi ile Lezzete Yolculuk

İnsanlara en sevdiğiniz aktiviteleri sayın desek eminim bir çoğunun saydıkları arasında yemek ve gezmek olacaktır. Düşünsenize kim sevmez ki? Hem gezecek görmediğiniz yerleri göreceksiniz hem de türlü türlü lezzetlerle tanışacaksınız. Ben isterdim doğrusu. Neyi mi ? Mutfak Sırları Nilay’ın yaptığını yapmayı 🙂

Bu arada yanlış da anlaşılmasın  Nilay,  blogcular arasında samimiyetine en güvendiğim isimlerin başında gelir. Kimseyle uğraşmaz işine bakar. İşini de hakkıyla en güzel şekilde yapar.

Maggi İle Lezzete Yolculuk

Efendim gelelim asıl konumuza, Maggi lezzete yolculuk başlattı eminim duymuşsunuzdur. Yurtdışında 4 blogcu ile yapılan bu proje bizim ülkemizde de Mutfak Sırları  ile başlamış oldu.

Konya, Kayseri ve Denizli şu ana kadar gidilen iller. Videoları izlerseniz eminim benim gibi siz de keyif alacaksınız. Çünkü ekip, bu projeyi son derece samimi ve eğlenceli bir biçimde hayata geçirmiş. Türkiye’yi il il gezip, her ilin lezzetlerini tanıtmak belki de kaybolmaya yüz tutmuş yemekleri canlandırmak için harika bir proje.Aynı zamanda bana göre kültürel bir hizmet.

Yabancılar 3-5 tane yemeği, tarihi eseri tüm dünyaya duyururken bizim eşsiz kültürümüz, tarihimiz, yemeklerimiz bir hazine değerinde. Düşünsenize her ilin yemek kültürü var, her yörenin kendi malzemeleri ve tarifleri.

Maggi ile Lezzete YolculukVallahi ben dinlerken bile çok heyecanlandım.Toplantıda kısa bir beyin fırtınası da yaptık.Nerelere gidilmeli diye.Pek çok fikir ve öneri vardı katılan arkadaşlardan.

Maggi ile Lezzete Yolculuk

Bu arada organizasyon seçilen yer anlamında da, sergilenen aktivite anlamında da mükemmeldi.Kısa da olsa sergilenen Ebru Sanatı oldukça ilgi çekti.Diyorum ya biz çok ama çok zengin bir ülkeyiz.Ama tabii değerini bilenler için.

İlk video ile şimdilik sevgiyle kalın diyorum.Ama mutlaka takipte kalın.Eminim çok hoş tarifler öğrenip, çok güzel videolar izleyeceğiz.Allah yollarını açık etsin.

Yukarıda ki fotoğrafta Maggi’nin sosyal medya hesaplarından çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle…

Etiketler: , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir