Güler’im Ben

Evet Güler’im ben. Hem adım hem yapım bu. Beklenti de bu. İsim çok önemli. Yeni doğan çocuğa, adıyla yaşasın denir ya. Adım gibi Güler’im ben. Bazen içten kahkahalarla, bazen tebessümle Güler’im ben.Güler'im BenYaşlanmam ben, yaş alırım.Dünya benim etrafımda dönmez ama etrafımda mutluluğum için dönenler var çok şükür.Onlar döndükçe Güler’im ben. İçtenlikle, mutlulukla bazen de hüzünle.

Bugün 1 yaşına bastım. Önümde kocaman bir gelecek bekler beni. Öğrenirim, dinlerim, konuşur ve konuştukça konuşmayı severim ben.Sevmeyi de severim ben.Sevdikçe büyürüm ben.

Doğurduğum, büyütürken büyüdüğüm çocuklarımla Güler’im ben. Babangamla, kahkahalarla Güler’im ben. Gülerken omuzunda ağlar,.dert yanar, şikayetlenir çok severim ben. Tek kız evlat, tek kız kardeş, tek abla olmayı severim ben. O güven duygusunu hissetmeyi de severim ben. Hep ben dediğime bakmayın biz olmayı severim ben.

Çocuk gibi her ilgimi çekene dönerim, yardım etmeyi severim ben. Büyüdükçe hayır demeyi öğreneceksin diyorlar. Öğrenmeyi severim ben.

Samimi olmayı sevdiklerime seviyorum deyip, dokunmayı da severim ben.Sevdikçe sevilmeye inanırım ben.

Gezmeyi, yemek yemeyi, yerine göre içmeyi de severim ben.Gezdikçe gördüklerimi yazmayı severim ben.

Belki de en çok yaşamayı severim ben.

Dediğim gibi kısaca Güler’ im Ben…

Sevgiyle…

 

Etiketler: , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir