Lav ile Yeni bir Cam Yeni bir Heyecan

Yıkana yıkana çizilen, buğulu hale dönüşen bardak ve tabaklarınızı ne yapıyorsunuz? Kullanmaya devam ediyor musunuz yoksa kazayla kırılıyorlar mı? 🙂Yeni bir cam yeni bir heyecan

Lav’ın tv de dönen reklamını mutlaka izlemişsinizdir.Reklam ilk dönmeye başladığında, bizim erkek egemen ev halkı, reklamı gördüğünde hararetle beni salona çağırmıştı.Bak bak aynı sen diye.Çünkü reklamda bardaklar yenilerine yer açmak amacıyla hep kazayla 🙂 kırılıyordu.

Ne tesadüftür ki benim eski bardaklarım da bulaşık makinesinden hep kırık çıkıyor ve istemeden de olsa atmak zorunda kalıyordum.

Daha önce ki bir yazımda da paylaştığım gibi kullandığım her şeye güçlü bir duyguyla bağlıyımdır.İşlevini tamamlayıp ömrü dolanları da helalleşmeden atamam. Neticede bir birliktelik ve hizmet söz konusu.

Aslında kaç günlük dünya, insanların öldüğü bir dünyada bir eşyaya bağımlı olmak çok yanlış ancak bu eskilerin öğrettiği bir tutumluluk hali.Rahmetli Annem, eskisi olmayanın yenisi olmaz derdi.Ama eli ve bünyeyi alıştırmakla ilgili bir durum.

Küçük bir örnek vermek gerekirse, durumumu daha iyi anlatmak mümkün olacak sanırım.Bulaşık makinemin açma kapama düğmesinin yayı bozulmuştu.Çalıştırırken düğmenin arasına çay kaşığının sapını sıkıştırdığımda sorunsuz yıkıyordu ama.Sonunda servis çağırdım.Gelen servis makinelerin yedek parçalarının 10 yıl süreyle üretildiğini ve bu parçanın yedeğinin olmadığını söyledi.

Eee  şimdi bir yay bozuldu diye koca makineyi çöpe mi atayım dedim.Adam ne dese beğenirsiniz? Abla herkes senin gibi uzun yıllar kullansa biz ne satacağız, evet aynen böyle dedi.İşte o gün evet dedim doğru, sıkma kendini eskileri enerjileriyle çıkar hayatından yenilere yer aç.
Yeni bir cam yeni bir heyecan

Geçen hafta aldığım Lav davetinde, aldığım kararda ne kadar haklı olduğumu bir kere daha anladım. Yeni bir cam yeni bir heyecan mottosuyla atağa kalkan Lav’ın harika etkinliğinden fotoğrafları sosyal medya hesaplarımda paylaşmıştım.Takip eden arkadaşlar görmüştür.

Son derece düzgün organize edilmiş, katılan arkadaşların tümünün keyif aldığı rengarenk bir geceydi.Mimar Selim Yuhay’ın enerjisi ile gece daha da bir renklendi. Lav’ın yeni ürünlerini, eşsiz tasarımlarını gördük.Hani bardaktan bahsettiğime bakmayın Lav’ın 3500 çeşit ürünü olduğunu öğrenince çok şaşırdım.Çorba kasesinden, saklama kaplarına küçüklü büyüklü, dantelli nakışlı bardaklar birbirinden güzel ve alımlıydı.Tabii ki cam yani şeffaf, hijyen ve sağlıklı ürünler.

Kütahya’da bulunan iki adet fabrikasında her yıl 700 milyon adet cam ürün üreten firma, 17 bin satış noktasından bu ürünleri hepimizin beğenisine sunuyormuş.

Etkinliğin çok şık bir mekanda rengarenk Lav ürünleri ile çevrili bir atmosferde gerçekleştirilmiş olması da ürünleri incelememiz adına iyi bir fırsat oldu bizler için.

Küçük detaylarla, şık bir atmosfer oluşturulabileceğine dair ip uçlarına da yer verilmişti.Örneğin küçük likör kadehlerinin içerisine sıvı mumlar konulmuştu.Böylece minik kadehler şık birer mumluk olmuştu.Şarap kadehlerinin şekline hayran kaldım zaten.

Kıssadan hisse eskiyen tabak, çanak ve bardaklarınızı raflardan indirme zamanı bence. Lav’ın geniş ürün yelpazesinden hem kendinize hem de yeni yıl için sevdiklerinize uygun ürünlere göz atma zamanıdır.

Yeni yıl için bana hediye almayı düşünen varsa 🙂 Lav’ın dantel desenli bardak takımlarını alabilir mesala.Bu da dip not olarak burada dursun.

Sevgiyle….

Etiketler: , , , , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

BENZER YAZILAR

Benzer yazı bulunmamaktadır.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir