Hot Plate

Öyle ısmarlama yazı yazamıyorum.Yazmam için mutlaka bir şeyler hissetmem ve yazacağım konu her neyse ondan memnun olmam gerekli.Böyle de kaprisli bir yazarım işte.Bu aralar kendimle savaş halindeyim resmen.Yemekle yememek arasında ki o ince çizginin üzerinde duruyorum.Ama sadece duruyorum. 🙂 Bunun mücadelesini verirken,  bunu bilip beni sabote etmek isteyen arkadaşlarım var gibi geliyor bazen.

Hot Plate

 Hot Plate daveti aldığımda ilk aklıma gelen buydu o nedenle.Böyle bir etkinliğe gidip de yememek olur mu hiç? Diyetisyen diyor ki ” tamam Güler Hanım yiyin ancak, küçük porsiyonlar olarak”  bu cümleden cesaretle, böyle bir davranışı uygulama kararıyla yola çıktım.Az az her şeyin tadına bakarım düşüncesiyle. 🙂 En üste koyduğum cheescake size her şeyi anlatır bence.En son yediğim, yemeye doyamadığım bir lezzettir kendileri.Yazmaya sondan başladım ama hazır cheescake kremaları bana bazen margarin yiyiyormuşum hissi uyandırıyor.Bu tamamen başkaydı.Fotoğraftan da kremanın kıvamı belli zaten nefisti.Hot Plate

Yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyorum.Doğal olarak bütün bunları sizlerle paylaşmak da tatlının üzerinde ki kaymak gibi oluyor, yani olayı tamamlıyor.

Hot Plate konum olarak çok güzel bir yerde, Kanyon’un arka kapısının tam karşısında.Doğal olarak iş yerlerinin çoğunlukta olduğu bir yerde.Diyeceksiniz ki Kanyon’un içinde yemek yemek için bir sürü yer var niçin orası?

Niçin? Sorunun karşılığı olarak şunu söyleyebilirim. Farklı bir mekana gitmek, yeni bir yeri keşfetmek, farklı şeyler tatmak.

Hot Plate

Mekan sakin ve hoş.Sohbet eşliğinde yemek yemek için ideal bir yer.Ayrıca bir tavuklu nachos var ki mutlaka tadın derim.Müthiş lezzetli bir şey, bunun yanında salataları çıtır tavuklu ve tahıllı olanları tatmış biri olarak diyebilirim ki, salata deyip geçmeyin.Önemli olan salatayı süslemek değil, sosunun hakkını verip lezzetlendirebilmek.Mükemmel bir lezzetti.Sadece salata yemek bile bence yeterliydi.Fakat çeşit o kadar çoktu ki.Hot Plate

Çıtır mantıya gelince süperdi ancak mantı deyince benim ilk aklıma gelen sarımsaklı yoğurt oluyor.Yoğurt sosta sarımsak yoktu.Sanırım bunu talebe göre ekliyorlar.Çıtır çıtır mantıyı bandır bandır yiyorsunuz.

Acı seviyorsanız acı soslu Meksika dürüm tam size göre.Sıcak ve çıtır lavaşın içinde o acılı bol biberli tavuk nefisti.Diğer tattığımız lezzetler arasında vejeteryan ince hamur pizza, yoğurtlu köfte, tavuk schnitzel, tavuk, brokoli, krema ve soya soslu penne makarna, köz patlıcanlı ve domatesli makarna liste bu şekilde uzayıp gitti.

Benim diyet yine yalan oldu.Az az yemek bile beni kurtaramaz artık.

Sevgiyle….

Etiketler: , , , , , , , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir