XI.XI Sonsuzluk Gourmet Naturel Sızma Zeytinyağı

Geçenlerde davetli olduğum ama katılamadığım bir etkinliği, sizlere duyurmak istedim.Çok istememe rağmen rahatsızlığım nedeniyle ,gidememiştim.Zeytinyağı sevenlere ve bu konuya ilgi duyanlara duyurulur diyerek buyrun diyorum.

XI.XI SONSUZLUK Gurme Naturel Sızma Zeytinyağ, Türkiye’de ve dünyada yegane kalan üretim şekli ile en nadide ve kaliteli sofralık zeytinlerden hiç bir işlem görmeden üretildi. Naturel, ilk ve kuru baskı, eşsiz bir tada sahip sahip olan gerçek bir zeytinyağdır.
1930 yılından beri Mudanya Trilye bölgesinde var olan Taş Baskı Yağhane’de limitli olarak üretilen bu nadide zeytinyağları, özenle bakımı yapılan 300 yıllık zeytin ağaçlarından kimyasal gübre kullanılmadan elde edilmektedir. Dinlendirilmek üzere 150 yıllık tarihi küplere alınan XI.XI Sonsuzluk Gourmet Naturel Sızma zeytinyağları üretim aşamasında özellikle metal ile temas etmediği ve kimyasal bir işleme tabi tutulmadığından dolayı yüksek aromatik değere ve enfes bir tada sahiptir. Tüm mineral ve vitamin değerleri aynen korunmaktadır.Özellikle filtre edilmeden 1 ay dinlendirildikten sonra şişelenir ve limitli üretilir. 500 ml şişelerde limitli olarak üretilen XI.XI. Sonsuzluk Gourmet Naturel Sızma Gurme Şarküterilerde, Karaca Porselen mağazalarında satışa sunulmaktadır.
Daha fazla bilgi için tık tık

 

Etiketler: , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

BENZER YAZILAR

Benzer yazı bulunmamaktadır.

Yorumlar

  1. vişnap 12 Nisan 2012 at 13:55 Reply

    Öyle çok severiz ki zeytin yağını mutfağımızın olmazsa olmazlarından .Hele de çabuk yanan bir yağ olmasada kızartmalarımızı bile zeytin yağınla yapardım.Muhteşem tat katıyor yiyeceklere.Canım geldim sevgilerimi bıraktım gidiyorum..

  2. Tümay Öztürk 17 Nisan 2012 at 16:10 Reply

    Ohhhhh çok şerbetli tatlı yiyen birisi olmamama rağmen görüntü benim bile canımı istetti:)ellerine sağlık:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir