Doyuran Pasta

Hayatım boyunca hep samimi ve doğal olmaya çalıştım. Çünkü olduğun gibi görünmek en güzeli ve kolayı. Rahmetli annem hep, kimseyi eleştirmeyin, küçük görmeyin diye büyüttü bizi.Kibir en kötü huydur.

İnsanın bazılarına havan kime güzelim diyesi geliyor.En mantıklı düşünen, en doğru kararları veren, en doğru hareket eden insanlar, sözüm size. Evet aklın yolu bir. Ancak bir cümle sarf etmeden, birilerini en sert söylemlerle eleştirmeden önce bir durup aynaya bakın isterseniz. Doyuran PastaDışarıdan nasıl görünüyorsunuz ? Kendinizi alıp da yukarılara bir yerlere koyunca değeriniz artmıyor aksine düşüyor bence. Biraz ılımlı olun, biraz karşınızdaki ne diyor dinleyin arada.Emin olun öğreneceğiniz çok ama çok şey var.En mükemmel sizseniz eğer, basit gördüğünüz insanlarla aynı ortamda ne işiniz var.Arkasından konuştuğunuz kişilerle neden fotoğraflar çektiriyorsunuz.Madem siz ” en bi” blogersınız, o zaman seviyenizdeki insanlar dışındakilerle aynı ortamı paylaşmayın. İşte o zaman söylediklerinizin ve yaptıklarınızın doğruluğuna inanayım.

Yazacak o kadar çok şey, üzerine konuşacak öyle çok insan var ki. Ama bende de kahrolası bir oto kontrol var.İstiyorum ki, bunu kendileri fark etsin.Neyi paylaşamıyor, neyi ispata uğraşıyor anlasın. Aslına bakarsanız herkes de herkesi biliyor ve ne yaparsan bir gün o mutlaka önüne geliyor.

Neyse onlar kendi yarattıkları balonun içinde yaşayadursunlar biz tarifimize geçelim.

Malzemeler

  • 2 adet hazır baton kek ( ben kakaolu olanını kullandım)
  • 1 paket krema
  • 1 yemek kaşığı dolu dolu nutella
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • arzuya göre ceviz, fındık, kuru üzüm, kuru incir
  • üzeri için bir paket glazür çikolata
  • Zorluk: kolay

Yapılışı

Son derece pratik ve lezzetli bu tatlıyı sevgili arkadaşım Sedef'çim den aldım. Hemen yapılıp, hemen tüketilen türden.Eğer malzemeleriniz varsa mutfağa hızla gidip yapın derim.Doyuran PastaDoyuran Pasta Yapılışı

Bütün malzemeleri bir kap içinde karıştırdıktan sonra streç üzerine döküp, rulo şeklinde sarın.Buzdolabında mümkünse bir gece bekletip, servis öncesi dilimleyin. Dilimlediğiniz pastanın üzerine, erittiğiniz glazür çikolatayı gezdirin.Elinizin altında glazür çikolata yoksa benmari usulü erittiğiniz çikolata da iş görür.

Aslına bakarsanız bu, daha çok evde kalan kekleri değerlendirmek adına yapılan bir pasta. O nedenle yapıp da tüketemediğiniz kek varsa, hazır kek yerine onu da kullanabilirsiniz.

Sağlık, huzur ve keyifli haftalar.

Sevgiyle....

Etiketler: , , , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

BENZER YAZILAR

Benzer yazı bulunmamaktadır.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir