Lucina Cafe

Sitemi açmaya karar verdiğim zaman yani bundan tam 5-6 yıl önce, başta aile çevrem olmak üzere pek çok kişi internet ortamının güvenilir olmadığından bahsetmiş ve kendilerince uyarmıştı beni.

Korkmadım, evet korkmadım çünkü uzun süredir takip ettiğim insanlar vardı ve hepsi düzgün aile yapısına sahip, saygın kişilerdi. Şimdi onun da doğruluğundan nasıl emin oldun diyenler olabilir. Bir kimse bence o kadar uzun süre yalan söyleyemez.

Lucina Cafe

Neyse, içine girdikten sonra sosyal medyanın büyüsüne ben de kapılıp gittim ve bu günlere kadar geldim. O kadar ki sabahları gazete okur gibi tweet okuyarak kahvaltı eder oldum.

Belki de şansıma hep güzel insanlarla karşılaştım. Pek çoğu gencecik, pırıl pırıl, girişimci, iş sahibi. Hepsini sevdim. Ama sanırım yapım gereği biraz çılgın olanları daha fazla sevdim. Tecrübelerimden biliyorum ki, deli dolu olanlar daha doğrucu ve sahici oluyor sanki. Yanlış anlaşılmasın sakin yapılılar gerçek değil anlamında demiyorum. Yani bu tip insanlar açık bir kitap gibi çözmeye çalışmıyorsun, ne demek istedi diye düşünmüyorsun. Çünkü ne demek istiyorsa zaten bunu dolaylı değil açıkça yüzüne söylüyor.

İşte bana göre Burcu böyle biri.Yarı çılgın çokça akıllı, ayakları yere sağlam basan bıcır bıcır genç bir girişimci Miya Pr sahibi. 🙂 Lucina Cafe’yi kulağıma ilk fısıldayan kişi o yani.

Lucina Cafe

Lucina Cafe için davet gelince hemen kabul ettim. Bu mekanı twitter ortamından takip ediyor ve merak ediyordum. Ataşehir’de sakin huzurlu, trafikten arınmış bir yer. Yani bazen kalabalıktan kaçmak istediğimizde belki de özleyip, arayıp bulamadığımız bir ortam. İç tasarımı tek düzelikten uzak. Huzurlu, derinden hafif bir müzik eşliğinde ister kapalı ister açık mekanda kahvaltı edip, yemeğinizi yiyebileceğiniz bir yer.Ben izleyemedim ancak TV’de oynayan bir kaç dizinin bazı cafe çekimleri bu mekanda yapılmış.

Mekanda iş toplantısından, parti organizasyonuna kadar her planı yapabilirsiniz.Her durum için ayrılmış bir bölümleri var.Biz brunch yaparken yan tarafta camla ayrılmış bölümde iş toplantısı yapan bir grup vardı mesela.

Bu arada Lucina, Roma Mitolojisinde doğum tanrıçası yani bebekleri ışığa getiren anlamına geliyormuş. Kendi de henüz bir yaşında bir bebek. Ama gördüm ki işletmesinden, servis elemanına kadar herkes bu bebeği en sağlıklı biçimde büyütmeye son derece hevesli ve kararlı.

Lucina Cafe

Bazı arkadaşlarım gibi bir mekan tanıtımını, yeri şurada, menüsü bu, fiyatları bu diye yazmayı aslında çok istiyorum.Ancak bunu yapamıyorum.Mutlaka gittiğim mekanlarla duygusal bir bağ oluşturuyorum.Bu tıpkı şey gibi, hani ilk olarak birisiyle tanıştığınızda ondan ilk etapta hoşlanır ya da hoşlanmazsınız ya öyle bir şey işte.Ön yargı değil asla, şu son günlerin trend cümlesi aslında ” elektrik almak” 🙂

Örneğin dışarı çıktığımda, bulunduğum mevkide, bir dinlenme ihtiyacı duyarsam gittiğim belli yerler vardır.Tek başıma veya arkadaşlarım ile çay, kahve içip yemek yemek istediğim. Ataşehir için de bu mekan listeme girmiş oldu.

Çok güzel bir ortamda, son derece şık ve lezzetli bir brunch sonrası tatlımızı yiyip, kahvelerimizi yudumlarken, güzel dostluklar da kurduk.Mekanın işletmecisi Gamze Hanım gelen misafirlerinin Bademli Somonu son derece beğendiklerinden bahsetti.Ben yemedim ancak aklımda, mutlaka tekrar gidip deneyeceğim.

Siz siz olun bir gün sakin, huzurlu bir gün geçirmek isterseniz, kitabınızı alıp gidin Lucina Cafe’ye. Şehrin gürültüsünden, karmaşasından saklanın bırakın insanlar sizi biraz arasın. Siz Lucina’nın kollarında doyasıya huzuru yaşayın.

Sevgiyle….

Etiketler: , , , , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

BENZER YAZILAR

Benzer yazı bulunmamaktadır.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir