Tatil Bitti

Uzun bir ara oldu farkındayım. Zaten bu yaz nasıl geçti hiç anlamadım.Babangamın hep söyleyip şaşırdığı gibi aslında, zaman ne kadar hızla geçiyor. Hiç geçmiyor gibi geliyor ama günler, haftalar, aylar su gibi akıp gidiyor.

Tatil Bitti

Zaten yaz başı gibi Ramazan ayı, oruç derken, bayram geldi. Bayramı takip eden üç hafta babamla ilgilendim. Yazın son demlerini ancak yakalayabildim. Güzel bir tatil ile sezonu kapattım. Daha mutlaka sıcaklar olacaktır ama sonbaharın ayak seslerini duyabiliyor ve görebiliyorum. Aylaklık yapmak iyi güzel de yine babangamın dediği gibi, biz vücut saati çalışan düzenli yaşamayı seven insanlarız. Hayatımızda mutlaka kurallar ve düzen olmalı. O şekilde yaşamaya alışmışız. Çocuklar her tatil öncesi güler bize. Siz bir hafta sonra sıkılır, eve dönmek istersiniz diye.

Vallahi bu sene hiç öyle olmadı. Evden çıktıktan neredeyse üç hafta sonra eve döndük. Aslında henüz normal düzene de dönmüş değiliz. Ancak hafta başından itibaren inşallah ev düzeni oturacak. Yani kısacası bu akşam itibari ile tatil son bulmuş olacak.

Çok şükür sağlık ve keyifle bir tatil yaptık. Çocuklar artık tatillerinde bizi tercih etmediklerinden 🙂 son üç senedir biz babangam ile birlikte kafamıza göre takılıyoruz. 🙂 Bir tatil boyu aynı yerde konaklamak bizi sıkar oldu. Daha fazla yer görmek adına bir güzergah boyunca arabayla dolaşıyoruz. Beğendiğimiz yerde konaklayıp, sıkılınca haydi deyip, yeniden yollara düşüyoruz. Bu sene de 2500 km  yol almışız.

İlk durak olarak Ankara’lı mühendisimin evinde başladık bu yaz tatiline. Son durağımız da, Kuşadası oldu. Bu iki nokta arasında nereler yok ki? Afyonkarahisar, Antalya, Adrasan, Kaş, Kalkan, Fethiye ve Kuşadası Güzel çamlı.

Dinlendik, eğlendik bol bol denize girdik, az yedik, çok gezdik. Her sene tatilden çokça aldığımız kilolarla döndüğümüzden, bu sene daha dikkatli hareket ettik. Bu yazdığım yerler arasında küçük noktalarda durakladık, yenmezse olmaz şeyleri tattık, gördük.

En beğendiğim yer Adrasan oldu. Deniz muhteşemdi ancak havanın sıcaklığı çekilmezdi.Fakat görmeyenler için mutlaka gidilip görülesi bir yer bize göre.

O zaman haydi bismillah deyip, kısmetse yarından itibaren yerleşik düzene geçmek için hazırlanmalı.

Herkese hayırlı ve sağlıklı bir hafta dilerim.

Sevgiyle….

Etiketler: , , , , , , , ,

PAYLAŞ & TAKİP ET

Pin It

Abone Ol

Yandaki kutucuğa mail adresini gir, Abone ol butonuna bas, tarifler mail adresine gelsin

Mail abonelik hizmeti
FeedBurner aracılığıyla
verilmektedir.

Yorumlar

  1. cay-makineleri.com 02 Eylül 2014 at 21:46 Reply

    Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir